ADANA / YÜREĞİR - Çotlu Ortaokulu

Değerli Meslektaşlarım

Değerli Veliler

Sevgili  Öğrenciler

Huzurlu ve başarılı bir yarıyılı geride bırakarak 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatiline girmekteyiz.

Başarılı ve huzur dolu bir yarıyılın yaşanmasına katkıda bulunan değerli yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca, çocuklarımızın eğitimi için her türlü fedakârlığı gösteren değerli velilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize huzurlu, sağlıklı bir tatil dönemi diler sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım.

Etem BOZKOYUN

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

May

LGS SINAVI 1 HAZİRAN 2019 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAKTIR. SINAV AYNI GÜN VE AYNI SAATTE 2 OTURUM HALİNDE YAPILACAKTIR.